Bloeddrukmeting

Bloeddrukmeting

Bloeddrukmeting thuis is geschikt voor bijna iedereen met een verhoogde bloeddruk. Het thuis meten van de bloeddruk voorspelt het risico op het krijgen van hart- en vaatziekten beter dan bij de arts of in de kliniek.

BLOEDDRUKMETER

Bloeddrukmeting thuis is geschikt voor bijna iedereen met een verhoogde bloeddruk. Het thuis meten van de bloeddruk voorspelt het risico op het krijgen van hart- en vaatziekten beter dan bij de arts of in de kliniek. Als de dokter uw bloeddruk neemt, is die vaak hoger dan bij u thuis omdat de stress een verhoogde bloeddruk veroorzaakt (witte jas hypertensie). Bovendien bevordert het de therapietrouw en vergemakkelijkt het een eventuele aanpassing van de behandeling.

 

VERHUUR

Bloeddrukmeter veroval duo contral

Huurprijs/dag: 0,5 euro/dag
Geen waarborg
Geen minimum huurperiode vereist.

VERKOOP

De ziekteverzekering betaalt in specifieke omstandigheden (Zorgtraject Nierinsufficiëntie) sommige bloeddrukmeters volledig of gedeeltelijk terug.

Informeer naar de voorwaarden in onze Apotheek/thuiszorgwinkel.

 

Nieuws

 • Een bloeddrukmeting, hoe doe je dat?

  22 augustus 2022

  Hoewel je je bloeddruk kan laten meten bij je huisarts, kan je hem ook thuis controleren. Snel én betrouwbaar. 👍 Te hoog? Te laag? Of juist oke? Enkele belangrijke...

  Lees meer
  Thuiszorgwinkel Zottegem
 • Bloeddrumeting thuis

  8 september 2020

    Een hoge bloeddruk belast je hart en bloedvaten. Dit kan leiden tot een hartaanval, een hersenbloeding of schade aan vitale organen zoals lever, nieren en longen. Een hoge...

  Lees meer
  Thuiszorgwinkel Zottegem