Rollators

Rollators

Rollators

Ben je snel moe als je stapt? Schuifelen van tafelhoek tot tafelhoek is niet nodig, rust inbouwen tijdens je wandeling soms wel. Neem daarom een echte steunpilaar onder de arm en kies voor de houvast die jij nodig hebt.

TERUGBETAALDE MOBILITEIT

Rollators zijn er voor verschillende behoeften en budgetten. Bij het selecteren van de beste rollator voor u gaan we heel specifiek op zoek naar kwaliteitsrollators. Rollators die ergonomisch en veilig zijn, maar daarnaast ook optimaal gebruiksgemak bieden en een elegant design kennen. Lichtgewicht rollators zijn een voorbeeld van een mobiliteitsprodukt dat aan al deze eisen voldoet. We bieden daarnaast tevens speciale Parkinson rollators.

Welke Rollator?

De keuze aan rollators en loopkaders is oneindig. In onderstaande catalogi kan je al eens in de wereld van de loophulpmiddelen duiken:

Catalogus rollators mobio 2021

Catalogus rollators en loopkaders Vermeiren 2020

Tegemoetkoming Vlaamse Overheid

Wist je dat je onder bepaalde voorwaarden recht hebt op een tegemoetkoming voor je loophulpmiddel?

Wat moet je doen?

 1. Je gaat naar je huisarts of een gespecialiseerd team. Zij onderzoeken je gezondheidsprobleem en geven je medisch voorschrift mobiliteitshulpmiddel 
 2. Met dat voorschrift kom je naar onze Thuiszorgwinkel en regelen een afspraak met de verstrekker, ook wel bandagist genoemd.
 3. Wij regelen alles: van administratie tot levering!

VERHUUR

Gebruik je onze hulpmiddelen éénmalig of voor korte tijd? Dan is huren de beste keuze? Je kan bij ons eveneens terecht voor krukken, looprekjes en andere loophulpmiddelen zowel om te huren als om aan te kopen.

Ik som de voordelen nog even voor je op:

 • Er is geen minimumperiode vereist, je huurt gewoon per dag.
 • Een waarborg vragen we niet, noch een directe betaling
 • Wij hebben steeds rollators, looprekjes en krukken op voorraad.

Contacteer ons voor de snelste service: 📞09/367 48 57 of kom gewoon eens langs in onze Thuiszorgwinkel.

VERKOOP

Haal je liever je eigen gerief in huis? Ook dat kan!

Wij bieden een kwalitatief en uitgebreid assortiment mobiliteitshulpmiddelen aan:
Van krukken voor obese patiënten, krukken met ergonomisch handvat tot scooters,  eenvoudige looprekjes en design rollators, rolstoelen evenals driewielfietsen.

Heb jij iets nodig dat onze thuiszorgwinkel niet aanbiedt? Laat het ons weten. Wij luisteren en zorgen voor een oplossing op maat.

Nieuws

 • Parkinson Rollators

  9 december 2020

  Iedere doelgroep verlangt naar andere specificaties van een rollator. Dat geldt zeker voor mensen die te maken hebben met de ziekte van Parkinson. Gelukkig zijn er tegenwoordig speciale Parkinson...

  Lees meer
  Thuiszorgwinkel Zottegem
 • Rollator nodig? Hierop moet je letten!

  14 mei 2020

  Hoe vindt je nou de beste rollator die voldoet aan al jouw wensen? Om je hiermee te helpen, moet je je vooraf enkele vragen stellen. Binnen of buiten? Hoewel...

  Lees meer
  Thuiszorgwinkel Zottegem