Laat je (groot)ouders veilig thuis wonen

Laat je (groot)ouders veilig thuis wonen

Ouderen hebben het vaak moeilijk om thuis te blijven wonen. Gelukkig zijn er heel wat hulpmiddelen die je ouders en grootouders hierbij kunnen helpen.

Installeer een traplift

Een traplift is een enorm hulpmiddel voor ouderen die moeilijk te been zijn. Trapliften kunnen volledig op maat gemaakt worden.

Thuiszorgwinkel Zottegem werkt hiervoor samen met Stannah.
Stannah is ’s werelds meest gekozen merk trapliften en levert voor iedere trap een veilige en comfortabele oplossing.

Vraag een contact aan voor vrijblijvende offerte.

Een electrisch hoog-laag bed

Een verstelbaar elektrisch bed zorgt voor meer comfort. Met de afstandsbediening kunnen ouderen of hun partners het bed regelen, zodat ze in de meest aangename houding kunnen slapen of rusten.

Een electrisch hoog-laag bed kan je huren of aankopen.

Relaxzetel op maat

Gaan zitten en weer rechtstaan kan voor sommige ouderen moeilijk zijn. Zeker wanneer ze een lage zetel hebben of er geen partner meer is om hen te helpen. Je eigen unieke zetel, volledig aangepast aan de eisen van je eigen lichaam biedt de oplossing.

Contactaanvraag voor vrijblijvende offerte.

Rollator

Een rollator is een grote hulp bij wandelen, opstaan en gaan zitten. Dankzij een rollator kunnen jouw (groot)ouders zelfstandig een wandeling maken, naar de winkel gaan of een markt bezoeken.

Snuister in een uitgebreide keuze.

Heb je nog vragen of ben je op zoek naar het juiste advies? Aarzel dan niet om ons te contacteren of kom gewoon eens langs in onze thuiszorgwinkel.
Wij helpen je graag verder!