Heffen en tillen

Heffen en tillen

Als je zelf niet meer in of uit bed kan, of als je zelf niet meer de trap of en af kan … dan is hulp aangewezen. Samen met een mantelzorger kan je een tillift gebruiken.

VERHUUR

Actieve tillift

Een actieve tillift biedt een oplossing voor personen die hulp nodig hebben bij het opstaan of bij het maken van transfers en dus niet volledig afhankelijk zijn. Het is tevens een hulpmiddel voor de verpleegkundige of mantelzorger om makkelijker zorg te kunnen bieden.

Actieve tillift

De Invacare Isa actieve tillift biedt veiligheid, comfort en een aangenamere ervaring.

De belangrijkste voordelen

 • Ergonomische handgrepen positioneren de handen op een natuurlijke, comfortabele en intuïtieve manier.
 • Uitschuifbare hefarm TelescoLift af te stemmen op de hoogte, conditie en voorkeur van de patiënt.
 • Onderbeen ondersteuning met maximaal comfort door soepele schuimkussens.
 • licht en gebogen onderstel waardoor hij voor de verpleegkundige of mantelzorger makkelijker is in gebruik.

Huur een actieve tillift voor 3,66 euro/dag.

Passieve tillift

Een passieve tillift  voorziet in een comfortabele transfer voor de patiënt die dit zelf niet meer kan en die dus volledig afhankelijk is.

Passieve tillift

De belangrijkste voordelen:

 • de patiënt kan eenvoudig 360° gedraaid worden waardoor de positionering voor de zorgverlener eenvoudiger wordt.
 • De hoge mast garandeert de nodige ruimte voor de gebruiker. Zelfs wanneer de lift in de hoogste stand staat, zorgt de geoptimaliseerde ruimte voor de batterij ervoor dat er meer ruimte is bij de knieën van de gebruiker.
 • Slow’R is een geïntegreerde demper die de schommelingen sterk vermindert
 • Het gebruiksvriendelijke haakontwerp zorgt ervoor dat de gordel veilig met één hand kan bevestigd worden.

Huur een Passieve tillift voor 2,81 euro/dag

TRAPLIFTEN STANNAH

Samen met onze partner Zorgpunt werken wij samen met Stannah. Dit bedrijf is reeds 150 jaar gespecialiseerd in de fabricatie van trapliften. Vanaf het eerste contact tot en met de installatie staat de tevredenheid van de klanten centraal.

De 6 punten die het verschil maken

 1. Gebruikscomfort
  Stannah-trapliften worden zo afgesteld, dat ze heel zachtjes vertrekken en aankomen. Ze zijn praktisch en eenvoudig in gebruik. De comfortabele zitting en armsteunen garanderen u een aangename en prettige zithouding. Twee krachtige batterijen garanderen dat u uw traplift altijd kan gebruiken, ook wanneer de stroom uitvalt.
 2. Veiligheid
  Stannah maakt gebruik van de nieuwste technologische mogelijkheden om u een absolute veiligheid te bieden bij het dagelijks gebruik van uw traplift. Discrete, maar gevoelige contacten, stoppen de traplift onmiddellijk bij het geringste obstakel
 3. Compatibiliteit
  Elke trap is anders. Rechte trappen, draaitrappen of wenteltrappen; voor iedere trap heeft Stannah een oplossing die precies beantwoordt aan uw behoeften.
 4. Vormgeving
  Stannah besteedt heel veel aandacht aan de vormgeving. Van klassiek tot modern, stof of leder, iedereen vindt een Stannah traplift die bij hem of haar past.
 5. Snelle installatie
 6. Levenslange omniumgarantie. Dit is uniek in België!

Praktisch

Telefonisch legt een raadgever van Stannah een vrijblijvende afspraak vast. Hij komt gratis bij je langs om, samen met jou, een bestek op te maken volgens jouw behoeften en de beste oplossing te vinden om een traplift te plaatsen. Hij bekijkt ook op welke terugbetalingsmodaliteiten je recht hebt.

Als je akkoord gaat met de offerte worden de afmetingen van je trap en de specificaties van je traplift doorgegeven aan ons studiebureau, dat onmiddellijk start met de fabricatie.

Gespecialiseerde techniekers komen je traplift installeren, proper en net. In slechts enkele uren is je Stannah traplift geïnstalleerd en klaar voor gebruik.

Neem contact op met onze thuiszorgwinkel als je een bezoek wenst van een expert.

👉 Heldenlaan 12 te Zottegem

👉 Doe hier je aanvraag voor een traplift 

Nieuws

 • Valpreventie: voorkom valincidenten

  13 april 2021

  Valincidenten zijn een vaak voorkomend probleem. Ongeveer één op de drie thuiswonende ouderen valt eenmaal per jaar. Eén derde onder hen valt zelfs meerdere keren. De meeste valpartijen bij...

  Lees meer
  Thuiszorgwinkel Zottegem