Matrassen

Matrassen

Een goede nachtrust is cruciaal voor ieder van ons. Daarom investeer je best in een aangepaste matras. Is het voor een korte periode? Bespaar dan grote kosten en huur onze matrassen voor tijdelijk gebruik.

VERHUUR

Kom je thuis van een operatie in het ziekenhuis en moet je revalideren? Een goede nachtrust is cruciaal voor jouw recuperatieproces. Daarom investeer je best in een aangepaste matras.
Bespaar grote kosten en huur onze matrassen voor tijdelijk gebruik.

Visco-elastische matras

visco elastische matras

 

 

 

 

 

 

Een visco-elastische matras of traagschuimmatras is gemaakt van materiaal dat zich naar het lichaam vormt door de lichaamswarmte. Dit heeft als voordeel dat het minder druk geeft op het lichaam en helpt daarbij doorligwonden voorkomen. Daarnaast zorgt de gelijkmatige gewichtsverdeling van het lichaam voor een verbetering van de doorbloeding van het lichaam.

Deze matras wordt geleverd met een afneembare hoes.
Deze is waterbestendig, bacterie- en schimmelresistent én je kan hem wassen op 95 °C.

HUUR EEN VISCO-ELASTISCHE MATRAS

Anti-decubitus-matras 

wisseldrukmatras

 

 

 

 

 

 

Een anti-decubitus of wisseldrukmatras voorkomt en geneest doorligwonden (decubitus) door automatisch de drukpunten op het lichaam af te wisselen en vermindert zo de pijn tijdens het liggen. Dit kwalitatieve exemplaar verbetert het comfort bij doorligwonden t.e.m. graad 3.

Deze wisseldrukmatras of anti-decubitus-matras bestaat uit compartimenten die afwisselend opgeblazen en leeggelaten worden. Dat gebeurt uiterst langzaam, en vooral: volledig automatisch. Dankzij die afwisseling krijgen niet de hele tijd dezelfde zones van het lichaam druk te verwerken. Bij elke wissel kan de bloeddoorstroming zich herstellen. Daardoor ontstaat er nergens zuurstoftekort en geen verdere weefselschade.

Het oppervlak is gemaakt van gemakkelijk te reinigen PU-materiaal en heeft een waterdichte, antibacteriële hoes die je volledig kan losritsen en wassen op 90°C.
Dit product bestaat uit de alterneringsmatras zelf, een hoes en een luchtpomp.

Na elke verhuur wordt de matras, de hoes en alle toebehoren professioneel gereinigd.

HUUR EEN ANTI DECUBITUS MATRAS

 

VERKOOP

Haal je liever je eigen gerief in huis?

Ook dat kan, zowel de klassieke matrassen als deze om doorligwonden te voorkomen.

Ontdek een greep uit ons aanbod

Vind je niet wat je zoekt? Laat het ons weten. Wij luisteren en zorgen voor een oplossing op maat.

📌 Thuiszorgwinkel Zottegem: Heldenlaan 12

☎ 09/367 48 57

📧 info@thuiszorgwinkelzottegem.be

 

 

Nieuws

 • Jouw geneesmiddelen klaarzetten

  6 juni 2023

  Jouw geneesmiddelen klaarzetten De dag starten en eindigen met een pilletje… Slik je zomaar alles? Zie je de bomen door het bos niet meer? Een geheugensteuntje nodig? Een behandeling...

  Lees meer
  Thuiszorgwinkel Zottegem
 • Never stop learning!

  1 juni 2023

  📚 NEVER STOP LEARNING ❌ Wist je dat onze apothekers zich permanent vormen om jullie steeds te kunnen helpen met het beste advies? 😉

  Lees meer
  Thuiszorgwinkel Zottegem
 • Bloedglucosemeter

  2 mei 2023

  Diabetes of suikerziekte? Problemen met je suikerspiegel? Wist je dat je ook bij Thuiszorgwinkel Zottegem terecht kan voor de huur en aankoop van een bloedglucosemeter? 🩸 Een bloedglucosemeter is...

  Lees meer
  Thuiszorgwinkel Zottegem