Borstkolven

Borstkolven

Moedermelk afkolven om op een later moment aan je baby te geven. Huur een borstpomp Ameda finesse voor korte olf langere tijd. Thuiszorgmateriaal met een plus!

BORSTPOMP AMEDA FINESSE

Door borstvoeding te geven, geef je je baby de beste start. Moedermelk bevordert de groei, ontwikkeling en gezondheid van je kleintje. Het geven van borstvoeding heeft veel voordelen voor je baby en voor jou, en met de producten van Ameda kan je volledig genieten en profiteren van de wonderbaarlijke eigenschappen van moedermelk.

Kolven met Ameda elektrisch afkolftoestel Finesse is de perfecte combinatie van natuur en technologie

 • natuurlijk zuigritme, zoals dan van je baby
 • Meer melk in kortere tijd
 • Snellere toeschietreflex en snellere melkstroom

Technische gegevens

ComfortFlow™ Technology
De Finesse bootst de golfvorm van de Ameda Platinum® (nummer één professioneel afkolftoestel voor in het ziekenhuis) na. Dit resulteert in het hoogste comfort voor moeder en voor meer melkstroom.

CustomControl™ Technology
De Finesse heeft meer instelmogelijkheden dan concurrentiële pompen. Het zuigritme en de zuigkracht kunnen volledig onafhankelijk worden ingesteld. Dit zorgt voor meer comfort => een verhoogde melkproductie.

Proven Airlock Protection™
De Ameda HygieniKit (afkolfset) met hygiënische barrière werd als enige door de FDA goedgekeurd omdat bij deze set het gesloten systeem gegarandeerd wordt.

Wij verhuren en verkopen borstpompen Ameda Finesse

Huur Ameda Finesse: 0,95 euro/dag
Je hoeft geen waarborg te betalen!

Enkele afkolfset  (aankoop): 20,00euro
Dubbele afkolfset (aankoop): 45.50 euro

Wil je meer informatie of wens je een borstpomp te huren, kom dan zeker langs in onze Thuiszorgwinkel!

Nieuws

 • Hoe bewaar je moedermelk?

  2 maart 2021

  Al dan niet borstvoeding geven is een keuze die elke jonge moeder zelf mag maken. Voor je baby is borstvoeding van onschatbare waarde, zowel op voedingskundig, immunologisch als psychologisch...

  Lees meer
  Thuiszorgwinkel Zottegem